Thursday 29 January 2015

Špica Road Show


 
Špica predstavlja najnovije tehnologije

U Beograd 26.3.2015. dolazi Špica Road Show na kojem će predavači iz sveta govoriti o tome kako:
  • povećati efikasnost Vaše delatnosti
  • smanjiti troškove poslovanja
  • značajno povećati zadovoljstvo i bezbednost Vaših gostiju.

Predavači i teme:

Koji su najnoviji trendovi bezbednosti u hotelima, iskustva i tehnologije, objasniće nezavisni konsultant risk  menadžmenta Justin Bishop.

Kako izgleda život hotela koji je opremljen modernim tehnologijama, svoja iskustva podeliće sa Vama jedan od naših najreprezentativnijih korisnika.



Iz najpouzdanije firme u sektoru bezbednosti i energetske efikasnosti, dolaze Antonio Paladino i Stefan Nedelcu, koji će govoriti Bluetooth tehnologiji i o tome kako VIP gosti u Starwood hotelima za otvaranja vrata svojih soba koriste telefon. Otkrićemo i nešto o letnjim provalama, zašto su neke od brava izdržale, a druge ne.

Rade Matijević iz Špica Centra razmatraće mogućnosti kako planirati rad zaposlenih u zavisnosti od broja gostiju, kako postići bolju efikasnost rada, manje troškove, a sve uz povećanje zadovoljstva gostiju i zaposlenih.

 
Podela troškova u hotelima na osnovu istraživanja u SAD.

Proverićemo kako hoteli, koji za vreme rekonstrukcije hotela nisu uveli online sistem kontrole ulaza u hotelske sobe ili sistem štednje energije, mogu bez većih građevinskih radova i postavljanja kilometara kablova postići najviši nivo bezbednosti i energetske uštede.

U našem demo kutku videćete kako je to moguće realizovati.

No comments:

Post a Comment