Wednesday 11 March 2015

Prezentacija novih rešenja i mobilnih tehnologija u hotelijerstvu

Špica je integrator sistema i rešenja za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i mobilna rešenja. Kroz 25-godišnje iskustvo stekli smo široku bazu korisnika naših sistema koja sada broji više od 3500 preduzeća u regiji i svetu. U hotelijerstvu smo prisutni od samih početaka. Gotovo 200 hotela u Adriatic regiji koristi rešenja i opremu koju je implementirala Špica.

Kako bismo prezentovali neka od najaktuelnijih rešenja u hotelijerstvu koja se baziraju na novim tehnologijama, 25. marta u hotelu Metropol Palace u Beogradu organizujemo besplatan seminar za sve kojima su dole navedene teme zanimljive. Biće pokriveno široko područje hotelskih rešenja i biće prikazane njihove mogućnosti.


TEME SEMINARA:
·         Prezentacija novog rešenja koje se temelji na pametnim telefonima i Assa Abloy programskom sistemu koji povezujeu jednu jedinstvenu funkcionalnu celinu:
– sistem otvaranja hotelskih soba korišćenjem mobilnih telefona,
– loyalty program i
– internet rezervacije.
·         Prezentacija novog koncepta Špica Time&Space rešenja za upravljanje radnim vremenom u hotelijerstvu u cilju unapređenja procesa upravljanja hotelskim resursima.
Funkcionalnosti kao što su:
– dinamičko planiranje radnih sati povezano s brojem gostiju,
– zadavanje operativnih radnih zadataka korišćenjem mobilnih telefona i
– praćenja realizacije prema mestu troška, takođe korišćenjem mobilnih telefona i BLE tehnologije,
omogućavaju značajno povećanje efikasnosti i smanjivanje troškova rada.
·         Upravljanje i optimizacija potrošnje električne energije postaje obaveza i deo životne kulture ispravnog korišćenja energetskih resursa u hotelijerstvu.
Orion VingCard sistem svojim funkcionalnostima nadzora i upravljanja troškovima energije u hotelskim sobama pruža efikasnu podršku orijentaciji hotela prema energetskoj efikasnosti i omogućava smanjenje hotelskih troškova.
·         Međunarodni stručnjak za sigurnost i risk management, g. Justin Bishop, upoznaće Vas sa sigurnosnim rizicima u hotelijerstvu u svetu, te objasniti kako pravilno upravljati njima.
Primerima iz prakse prezentovaćemo aktivnosti nakon elementarne nepogode – poplave u New Orleansu – vezane sa čuvanjem hotelske imovine, organizovane i vođene od profesionalnog security tima, kao i osposobljavanje sistema ulaza u hotelske sobe od specijalnog Vingcard tima.
·         Stručnjaci Špice govoriće o tome kako različite tehnologije utiču na sigurnost hotelskih sistema i podataka.
·         VingCard predavač  Stefan Nedelcu bliže će predstaviti sisteme kontrole ulaza u hotelske sobe, njihov kvalitet, sigurnost, dugovečnost i inovativnost.
 
Ukoliko su Vam pomenuti sadržaji zanimljivi, obavezno se prijavite se za učešće na seminaru.

No comments:

Post a Comment